Doua generatii in pas de dans

Inainte de sarbatori Asociatia Fluens va organiza o seara cu totul si cu totul speciala,  insufletita prin prezenta voluntarilor participanti.   „ Doua generatii in pas de dans” este un eveniment unic, prin care ne propunem sa aducem impreuna seniori din centrele de stat si voluntari care sa-i insoteasca la masa festiva pe care Asociatia Fluens o va organiza la restaurantul Grill Pub. Dupa masa, urmeaza dansul: vom readuce bucuria tineretii in sufletele bunicilor, cu valsuri, tangouri si alte dansuri din vremea balurilor de demult. Fiecare voluntar va oferi un meniu pentru unul dintre batrani.  De asemenea, vom pregati si cate un mic cadou pentru toti batranii, care va consta intr-un pachetel de dulciuri. Evenimentul va avea loc pe data 15 decembrie 2014, intre orele 17.00 – 20.00.

Puterea Amintirii II- Calatorie prin memorie si prin istorie





Evenimentul "Puterea Amintirii- Calatorie prin memorie si prin istorie" a avut loc pe data de 30 noiembrie 2014, la Muzeul National de Istorie a Romaniei si a adus langa noi peste 30 de batrani din Centrele DGASPC sector 1, alaturi de o multime de voluntari.






Am vizitat Tezaurul Romaniei, am asistat la o serbare pregatita de copiii de la Asociația SecolulUrmător si am stat de vorba despre timpurile tineretii si evenimentele prin care au trecut seniorii nostri.




Multumim Muzeului National de Istorie a Romaniei, care ne-a permis organizarea gratuita a acestui eveniment, precum si domnului dr. Florin Georgescu care a fost gazda noastra.
























 

Cu motocicleta la Centrul de Plasament Sf. Nicolae

Duminica, 23 noiembrie am organizat o zi senzationala pentru copiii din Centrul Sfantul Nicolae. In adevaratul sens al cuvantului, pentru ca au trait senzatii tari pe motocicletele prietenilor nostri care au vrut sa le faca o surpriza de neuitat. Simulari de plimbare cu motocicleta, veselie si claxoane, putina spaima chiar, dar si o gramada de rasete si strigate, aceasta a fost azi atmosfera in curtea Centrului unde fiecare micut (sau mai mare) s-a simtit un cascador pe ce
le 8 super-performante motociclete ale echipajului. Totul s-a terminat cu o avalansa de cadouri, pachetele, jucarii, fructe, haine, dulciuri, atat pentru copii, cat si pentru Centru. Multumim mult, Marian Dumitru si tuturor prietenilor sai pentru implicare si adrenalina! A fost una dintre cele mai grozave zile, inclusiv pentru cei 6 copii pe care am dorit sa-i sarbatorim!